فروش زمین قطعه‌ای با مجوز ساخت و ویژگی‌های آن در سال 2025

فروش زمین قطعه‌ای با مجوز ساخت و ویژگی‌های آن در سال 2025

فروش زمین قطعه‌ای با مجوز ساخت و ویژگی‌های آن در سال 2025

Blog Article

البته اگر برای فروش ملک بین شرکا توافق حاصل نشود، باز هم راهی برای فروش ملک وجود دارد. برای فروش ملک مشاع در این حالت باید با مراجعه به مراجع ذیصلاح، جهت تقسیم ملک مشاع اقدام کنید. تقسیم ملک مشاع از نظر قانونی به ۳ روش زیر انجام می‌شود.

سلام وقت بشادی برای کاشت درختچه برسر مزار ( ارامستان ) چه درختی مناسبه؟ ایا معمولن خاک ارامستانها اهکی یا قلیایی میشه یا خیر ؟ متشکرم

مشخص نبودن محدوده سهم هر یک از شرکا، باعث می‌شود تمامی شرکا در تمامی آن ملک شریک باشند.

سلام ایلام پارک جنگلی چغاسبز یک نهالستان داره که نهال بلوط هر تعداد بخوای داره، یا میتونی خودت میوه بلوط را در فصل زمستان یا پاییز چند هفته داخل نایلون در بسته بگذارید وقتی جوانه زدند به شکل افقی در گلدان بکارید و در دمایی مثل داخل خانه نگهداری کنید در اسفند داخل باغچه یا طبیعت بکارید

یعنی حتی این امکان وجود ندارد که یکی از شرکا، به میزان سهم خود از ملک مشاعی را بفروشد. زیرا اساسا محدوده سهم وی مشخص نبوده و در کل ملک پراکنده است.

بنابراین، اگر به خرید ملکی مشاع که دو مالک دارد فکر می‌کنید، باید آگاه باشید که برای شرکا ممکن است حقی به نام شفعه ایجاد شود.

سلام بذر بادمجان سفید و گوجه فرنگی نیاز دارم و نیاز به بذری دارم دریچه زیبا در کوهستان سرد ۲۵۰۰ متری

اما در سند ملک مشاع، محل قرارگیری و محدوده سهم هر یک مشخص نیست، ولی این محدوده در سند تفکیکی مشخص شده است.

اما سهم هر یک از شرکا از نظر محدوده جغرافیایی تعیین check here نشده باشد.

بله، خرید زمین در حومه تهران می‌ تواند یک سرمایه‌ گذاری بلندمدت و مطمئن باشد، به خصوص در مناطقی که پتانسیل رشد قیمت دارند و در حال توسعه هستند.

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. شما یک لینک برای ایجاد یک رمز عبور جدید از طریق ایمیل دریافت خواهید کرد.

به عبارت دیگر، در حالتی که ۲ نفر در یک ملک شریک باشند، قانون گذار برای حفظ منافع فردی که فروشنده نیست، تعیین کرده که ابتدا او حق دارد سهم شریک خود را بخرد.

لطفا نام کاربری یا ایمیل خود را‌ وارد کنید. از طریق ایمیل، لینک ایجاد رمز عبور جدید را دریافت خواهید کرد.

در قوانین مدنی کشور ما اصطلاحی وجود دارد که به آن «حق شفعه» می‌گویند. این حق در ماده ۸۰۸ قانون مدنی به شکل زیر توضیح داده شده است:

Report this page